KINESTHETIK
Kinesthetik - definitieve ontharing (IPL+RF), huidverjonging (Fotofacial RF) en huidversteviging (Fotofirm RF) in Brussel - België

Presentatie van het apparaat

Mouseover foto's voor-na

Over gans de wereld zoeken patiënten met verschillende huidtype's naar oplossingen.
Zij wensen een zachte, schitterende en gezonde huid.
Zij verdienen het beste: E-Light is de oplossing.

E-Light biedt innoverende resultaten met betrekking tot:
E-Light apparaat gebaseerd op de Elôs technologie en door Syneron ontwikkeld.
Klik op fotos om te vergroten
Opmerking: Als u Internet Explorer, u toestemming nodig kunnen zijn om de grotere foto te bekijken over het gebruik zijn verduisterd in plaats van op een nieuwe pagina


E-Light berust op de polyvalentie en de betrouwbaarheid van de Elôs technologie, die door de vennootschap Syneron werd ontwikkeld, om estheticabedrijven in staat te stellen de noodzakelijke zorgen aan de huid te geven. E-Light maakt het mogelijk een groot deel van de huidproblemen te behandelen. Syneron is een medisch technologisch erkende vennootschap die haar doeltreffendheid niet meer dient te bewijzen.

Verstrakking van de huid verzacht zowel oppervlakkige als diepe rimpels door de huid gladder te maken om u een jonger en frisser uiterlijk te geven.
De verjonging van de huidrevitaliseert de structuur van de opperhuid opnieuw en verzacht vaat- en pigmentvlekken door de omtrekken te hermodelleren.
E-Light verstevigt de huid van het gezicht, de borst, de handen en andere zones van het lichaam door het wissen van verwijdde poriën en verkleuringen. U voelt zich herboren dankzij een schitterende en gezondere huid.
De verwijdering van de haren, de definitieve ontharing verwijdert de haren van elke kleur op alle huidsoorten, zelfs de gebruinde (hoewel wij voor betere resultaten, de blootstelling aan de zon 3 weken voor en na een sessie afraden). In tegenstelling tot de andere behandelingen, berust E-Light niet op de traditionele techniek van de chromophoren van het haar.


E-Light en de revolutionaire technologie Elôs

Terug naar begin van deze pagina


is de innoverende technologie die het systeem E-Light de mogelijkheid geeft om een brede waaier van huidtoepassingen uit te voeren.
Elôs (Elektrode Optical Synergy) is een unieke combinatie van twee geavanceerde technologieën: de bipolaire radio-frequentie en het IPL (Intense Pulsed Light, Intens Pulserend Licht). De synergie van deze twee energiebronnen geeft aanleiding tot een uitzonderlijk resultaat.


E-Light dringt diepgaand in de huid door om de doeltreffendheid van de behandeling te verhogen.
Klik op fotos om te vergroten
Opmerking: Als u Internet Explorer, u toestemming nodig kunnen zijn om de grotere foto te bekijken over het gebruik zijn verduisterd in plaats van op een nieuwe pagina


Verschillende applicators maken het mogelijk om de energie Elôs te concentreren op de te behandelen zone.
- Versterkende Applicator
om de huid veerkrachtig te maken; concentreert de radiofrequentie op de diepste lagen van de huid. Door het weefsel te verwarmen, stimuleert hij de cellen die verantwoordelijk zijn voor de herstructurering van het collageen en de elastine. Hij strijkt dus de oppervlakkige en diepe rimpels glad door de algemene veerkracht van de huid te verbeteren.
- Ontharings Applicator
voor het verwijderen van de haren; verhit en beschadigt de haarzakjes. De radiofrequentie omsluit de haarzakjes door ze te verwarmen om alzo de wortel te elimineren en niet alleen de schacht (die door IPL wordt vernietigd).
- Huidzorgen Applicateur
voor de verjonging van de huid; de zeer selectieve lichtenergie wordt door de vaat- en pigmentletsels geabsorbeerd teneinde ze opnieuw te sluiten en om ze te verzachten.


Veiligheid en comfort

Terug naar begin van deze pagina


Syneron, een erkende vennootschap van geneeskundige technologie, heeft het apparaat E-Light ontwikkelt door zich op het comfort en de veiligheid van de patiënt te concentreren.
De combinatie van IPL, van radiofrequentie en van bepaalde veiligheidsfuncties, zoals het onafgebroken controleren van de temperatuur van de huid (Actief Dermal Controle), de selectieve behandeling en de geïntegreerde afkoeling, garanderen u het nec plus ultra met betrekking tot veiligheid en comfort, alsmede optimale resultaten.

Het geringe verbruik, E-Light combineert de energiebronnen van IPL en de radiofrequentie om de optische energie te verminderen: tot 60% minder ten opzichte van de concurrerende producten. E-Light is één van de zekerste en meest efficiënte apparaten op de markt van de esthetica.

De zeer selectieve bestemming, de applicator van het apparaat behandelt alleen de betrokken zone zonder de nabijgelegen huid te treffen. U voelt zich op uw gemak zowel tijdens als na de behandeling.

Active Dermal Monitoring, functie die door Syneron werd gepatenteerd, die de temperatuurschommelingen tijdens de sessie in het oog houdt om de veiligheid en het comfort van de patiënt te waarborgen.

Afkoeling per contact, om op het comfort van de patiënt toe te zien.

Bovendien werd dit apparaat door medische deskundigen ontworpen en beantwoord het aan de meest veeleisende normen inzake betrouwbaarheid.

Terug naar begin van deze pagina